Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kanye West ska ha ett plus för originalitet för sin sneakers Yeezy Boost 350 som artisten gjort för Adidas. Att göra en virkad överdel kändes faktiskt lite oväntat, liksom att målgruppen skulle ta till sig designen i den omfattningen att de sålde slut direkt. Jämfört med det trötta samarbetet med den belgiske designern Raf Simons tidigare i år är detta betydligt intressantare.

Kanye West ska ha ett plus för originalitet för sin sneakers Yeezy Boost 350 som artisten gjort för Adidas. Att göra en virkad överdel kändes faktiskt lite oväntat, liksom att målgruppen skulle ta till sig designen i den omfattningen att de sålde slut direkt. Jämfört med det trötta samarbetet med den belgiske designern Raf Simons tidigare i år är detta betydligt intressantare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: