Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Tänkvärda filmer – hur psykiatriska funktionsvariationer skildras på vita duken

tänkvärda-filmer

Under sju tillfällen kommer Henrik D. Ragnevi från organisationen Attention i Göteborg guida oss genom en oddyssé av filmer med ett perspektiv på psykiatriska funktionsvariationer i olika verk genom historien. Vi kommer få se skildringar av, samt exempel på både vanliga och mindre förekommande psykiatriska diagnoser i vår tid och inbjuds till en diskussion och reflektion av både filmer och uttryck under ledning av Henrik som har stor erfarenhet av både psykisk ohälsa och psykisk hälsa genom sitt arbete på Attention och (H)järnkoll.

 

Första datumet är onsdagen 9 september 18:00-21:00 och sju veckor framöver. Anmälan görs till attention[a]vgl.se.

 

Till följd av visningsregler krävs medlemskap i Attention Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: