Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Köp appar billigare i Windows Store

windowsstore

Om du har tillgång till mobila enheter med iOS, Windows Phone eller Android har du säkert sett att priset för appar varierar mellan enheterna, fast det ibland kan röra sig om precis samma app.
Men även prissättningen mellan olika länder skiljer sig åt. För dig som använder en mobil med Windows Mobile finns det ett relativt enkelt sätt att få apparna billigare genom att handla i den amerikanska butiken och det är faktiskt betydligt enklare än att på konkurrerande operativsystem.

 

För att nå butiken gör så här:

 

Ändra först språket till engelska (USA).

 

Starta om telefonen.

Ändra sedan geografisk plats (land) under Region till USA och regionsformat till matcha telefonspråk.

 

Starta om telefonen

 

Nu når du den amerikanska app-butiken och betalar med dollar.

 

För att som svensk kunna betala, se till att ha ett Paypal-konto och lägg in det som betalningsmedel.

Ett exempel, spelet Hitman Go från Square Enix kostar på Androids Google Store 64.90 SEK, medan priset ligger på 49:- på Windows Store. Priset i USA är däremot på 4.99 USD, vilket blir mellan 15-20 procent lägre. Nu är det växelpengar i detta sammanhang, men på dyrare appar gör det naturligtvis en större skillnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: