Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Äntligen en produkt för människor med problemet att de har för mycket pengar…

Äntligen en produkt för människor med problemet att de har för mycket pengar och dessutom tacky smak. Nej tack, jag väljer hellre en Hublot med automatiskt urverk...

Äntligen en produkt för människor med problemet att de har för mycket pengar och dessutom tacky smak. Nej tack, jag väljer hellre en Hublot med automatiskt urverk… Med det priset tror jag inte det kommer bli någon storsäljare, det handlar nog mer om smart marknadsföring från Apples sida, när kända personer kommer börja synas med den så kommer snart kidsen i Linnéstan ha modellen för tre papp på sig. Något som förmodligen får marknadsförarna på Apple att gråta blod…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: