Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Varför Margot Wallström känns som Geri Halliwell

geri_wallstromAv någon bisarr anledning får Margot Wallström mig att tänka på Geri Halliwell, jag vet inte varför… Men efter att Geri försvann från Spice Girls (Spice Girls = EU Kommissionen) så hade hon faktiskt lite cred, hon syntes med rätt personer, intervjuades av magasin med coolhetsfaktor, var modell för märken som var up and coming samt arbetade för mänskliga rättigheter inom FN…
(Jämför med Margot Wallströms tid efter Kommissionen då hon inte syntes i några politiska sammanhang alls, då hade även jag förtroende för henne. Har du varit motsvarande vice president i EU måste du ha något särskilt…)
Men för att fortsätta min liknelse med den föredetta kryddflickan, sedan släppte Geri Halliwell ett otroligt lökigt album med en cover på Raining man som första singel, två års credd var som borta och helt plötsligt ville ingen associeras med henne längre…
(I detta sammanhang, Margot Wallström blir utrikesminister och lyckas på ett halvår göra sig ovän med Ryssland, Israel och hela arabvärlden. Jag är mer förvånad över att förtroendet för henne är såpass högt, hur många uppfattar henne som Sveriges största säkerhetshot?)


Idag minns ingen Geri Halliwell eller Spice Girls, ingen mer än jag som postar Spice up your life ihop med inlägg om ungdomars användning av nätdroger. Eftersom de flesta människor inte förstår min ironi så blir ingen ens upprörd…
Margot Wallströms taktlöshet kommer förmodligen leda till att hon avgår, i bästa fall så kommer hennes förhoppningsvis korta karriär som utrikesminister inte sota ner hennes politiska historia, när hon får en ambassadörspost eller liknande… Hon blir utrikespolitikens svar på Håkan Juholt, ytterligare en socialdemokrat som ingen kommer ihåg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: