Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

moderevision

Untitled-1

Det är tydligen inte bara kvinnliga fotomodeller som blir photoshoppade, stickade hundar ligger tydligen pyrt till hos HBO. Ovanstående promotionbild från HBO Nordic visar när Patrick och Kevin presenterar sitt senaste projekt och den töntiga tröjan med hundmotivet som  Patrick har på sig  och som tillhör Kevin avslöjar att de tillbringat natten ihop.

Om inte tröjan haft någon betydelse för handlingen så hade de flesta nog inte ens noterat att hunden var bortredigerad, men efter att ha sett avsnittet blir det väldigt tydligt.

Sysslar HBO med någon form av nutida moderevision?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: