Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Cannabis – en medicin för Västra Götaland

DSCF3263Västra Götalandsregionen blir första landsting att tillåta odling av cannabis för medicinskt bruk. Miljöpartiet och Allianspartierna har ihop med Socialstyrelsen, SKL samt Läkemedelsverket och TLV beslutat att VG-regionen blir landets första ”testzon” av att tillåta cannabisodling hemma i medicinskt syfte, rapporterar följande artikel.

– Det kommer krävas att patienten har ett medicinskt utlåtande för att tillstånd ska utfärdas, säger Anita Lundström, projektledare på enheten för missbruk- och beroendevård vid Socialstyrelsen.

Beslutet kritiseras hårt av bland annat organisationen Anti Hasch Rörelsen, AHR som menar att detta sänder ut fel signaler till cancerpatienter och andra grupper som skulle kunna vara aktuella för behandling.

2 kommentarer till Cannabis – en medicin för Västra Götaland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: