Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ryggsäcken som klär både bortskämda 12-åringar i Linnéstan likväl som medvetna kvinnor och män i stadsmiljö

07644a493c8e741822a99a6b85465f5b

Unikt tillfälle att införskaffa ett stycke modehistoria i form av denna ryggsäck från Manhattan Portages 30 års jubileum, framtagen i samarbete med Woolrich, ett av världens äldsta klädmärken med en historia som sträcker sig tillbaks ända till 1830.

Ryggsäck modell Big Apple säljes från Manhattan Portage. Limiterad upplaga som släpptes till deras 30 års jubileum och ett samarbete med Woolrich. Ordinariepris är 85 dollar plus frakt och importavgifter som du slipper. Ett uppskattat pris utifrån tidigare designsamarbetens limiterade upplagor som sålts i Sverige är 799:-.

 

Väskan finns inte i Europa så du kommer vara i det närmaste nästan helt ensam om att bära den och riskerar inte att stöta på någon med en likadan väska. Hatar vi inte när det händer?

 

Ryggsäcken är främst tillverkad av Manhattan Portage unika material Cordura som lyckas med kombinationen att vara både slitstarkt och hålla en låg vikt på 415 gram. Ytterfickan är tillverkad i ull från Woolrich amerikanska väveri i deras karaktäristiska mönster Buffalo Plaid i vinrött och svart. Ett mönster som likväl ryggsäcken är på stark frammars just nu. Låt dock inte detta skogshuggarmönster lura dig, rycksäcken är perfekt för stadsmiljö med sin avskalade design.
Ytterfacket i ull passar perfekt för din iPad mini eller datortillbehör om du vill ta med dig din MacBook Pro. Självklart skyddas din älskade Apple-produkt av den vadderade bakre delen av ryggsäcken.

 

Ryggsäcken som är i nyskick med etiketter passar perfekt till ytterkläder i marinblått. Dock inte längre ytterrockar eller jackor i ljusare och mer mättad röd färg vilket är orsaken till att jag säljer den.
Så om du letar efter en ryggsäck med rutigt inslag behöver du inte leta längre, den exklusiva ryggsäcken från Manhattan Portages 30 års jubileum i samarbete med anrika Woolrich som grundades redan 1830 finns här.
För en femhundralapp blir den din, plus porto om du inte råkar bo i Linnéstan i Göteborg eller kan ta dig dit. (Alla kan ju inte bo i Linné.)

 

Hör av dig här i kommentarsfältet, i ett PM på facebook eller på min iPhone 6 plus på nummer 0735-296921.

Och har du läst ända hit så vill du verkligen ha ryggsäcken.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: