Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sno stilen från James Dean

jamesdean

Om du velat kopiera en stilikon är James Dean aldrig fel, varför inte börja med debuten Ung Rebell? Filmen finns på Discshop för 99:-.

 

redjacketEn tunnare röd jacka är ett måste. På Zalando hittar du en modell från Harrington för 649:-.marcopolotshirtOm du inte redan har flera vita t-shirts redan passar denna från Marc O’Polo i 95 procent bomull och 5 procent elastan ypperligt. 2 stycken t-shirts kostar 299:- på Zalando.levis751  Ett par klassiska blåjeans från Levis modell 751 Standard Fit. Finns på Ellos för 799:-, välj modellen Blå/Stonewash. 

hmprodAvsluta med ett par svarta klassiska boots, dessa är från H&M och säljs nu för 599:-.

pAR1798lPricken över i:et blir en klocka från Armani med svart urtavla, boett i guld och ett svart läderarmband. 2895:- på Klockmaster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: