Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Flying Dogs vinteröl i begränsad upplaga

865911
Nu kan du hitta Flying Dogs öl K-9 Winter Ale i en begränsad upplaga på 250 flaskor, jag beställde hem sex stycken så nu finns det bara 244 kvar, precis för en gångs skull behöver du inte köpa ett helt flak på 24 flaskor för att du vill pröva en ny ölsort. Det är först till kvarn som gäller, för en flaska på 355 ml med en etikett inspirerad av Fear and loathing in Las Vegas med Johnny Depp i huvudrollen får du för säsongens öl betala 27.90, alkoholhalten ligger på 7.4 procent. Smaken beskrivs som nyanserad med tydlig beska och viss sötma med inslag av aprikos, knäck, apelsinskal, ingefära och nötter. Låter mycket trevligt en kall vinterkväll… Efter beställning så finns ölet nära dig efter 4 dagar. Gissa var?

 

Du hittar ölet här: Flying Dog K-9.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: