Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Penna från Cross i roséguldsplättering och platina. Dessutom med en helt ny bläcktyp från Ballograf som liknar den i rollerball trots att det är samma konstruktion som i en klassisk bläckpenna, men som torkar med en gång. Väldigt snygg i bröstfickan på en mörk kavaj. De hade också en modell med reservoarpenna men det kändes lite overkill.

Penna från Cross i roséguldsplättering och platina. Dessutom med en helt ny bläcktyp från Ballograf som liknar den i rollerball trots att det är samma konstruktion som i en klassisk bläckpenna, men som torkar med en gång. Väldigt snygg i bröstfickan på en mörk kavaj. De hade också en modell med reservoarpenna men det kändes lite overkill.

Jag bytte faktiskt till reservoarpennan en vecka senare, fast det var svårt att välja. Ser ut som nedan men mer rosé som den ovan.

AT0126-11 Fountain Pen (18 karat/rhodium plated nib)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: