Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Låt färre elever misslyckas i skolan

trasig-penna-trasig-skolaVarför måste barn börja skolan exakt samma år utifrån det år de är födda? Det finns mycket forskning kring att barn utvecklas olika och har helt olika förutsättningar. Att behandla alla lika är inte rättvisa, det är att försöka formpressa alla in i en mall. Med en mer flexibel skolstart så skulle fler barn få möjlighet att tillgodogöra sig sin skolgång utifrån sina behov. Detta ser jag som en fördel för både de barn som utvecklas tidigt och de som utvecklas senare och inget av det är sämre, de är bara olika. Jag kan inte ens känna att det skulle finnas en uns av orättvisa i det här. För det finns ju inte något som är så orättvist som att behandla alla människor lika, och inte bemöta dem utifrån sina förutsättningar och behov till pedagogiskt stöd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: