Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Adobe Photoshop 3

photoshop3Så här såg det ut för 11 versioner tidigare, eller 15 år sedan, Adobe Photoshop version 3. Dagens version, Adobe Photoshop CC är egentligen version 14 av programmet. Det måste vara få program inom något som ändå får betraktas som ett nischat område har varit marknadsledande så länge. Men så här såg det ut när jag började använda programmet en gång i tiden i tonåren och jag hann nog med att köra version 3 på Windows 3.1, Windows 95 och MacOS 7.

Den stora nyheten i 3:an var lagerhantering, men det förstod inte jag som aldrig använt programmet tidigare, utan tyckte det var ju självklart att det skulle finnas. Jag minns också att jag tyckte att programmet var oerhört svårt, det var dessutom inte helt enkelt att komma över, så det mest grundläggande i bildhantering lärde jag mig nog i Paint Shop Pro version 3, men när jag väl kunde Photoshop fanns det ingen anledning till att använda något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: