Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Tydligen är jag moderat…

politicalcompass.pngJag vet inte om jag skulle dra allt för höga växlar på resultatet. Inga av frågorna tyckte jag var bland de viktigaste för mig, det fanns inga frågor som rörde sjukvård, bostadspolitik eller infrastruktur. Bara att jag fick placera TV-licensen som den tredje viktigaste frågan bland alternativen i brist på annat tycker jag sa en hel del. Sedan var det ganska kul förvisso att det i resultatet endast skiljer åtta procent mellan Socialdemokraterna och Moderaterna på mitt test. Samtliga svenska partier som fått procent ovan i mitt test skulle faktiskt kunna rymmas inom tyska Socialdemokraterna rent åsiktsmässigt. Men nä, jag kommer fortsätta definiera mig som centerpartist…

Gör testet själv och publicera gärna ditt resultat nedan:
Valkompassen

En kommentar till Tydligen är jag moderat…

  • Maria skriver:

    Jag håller med dig om att det var tunnsått med viktiga frågor jag hade med velat sätta vården som prio ett men nu gick ju inte det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: