Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Slut med läkemedelspennor…

medicinpennor
Eftersom pennor med läkemedelsnamn ska bli förbjudna som profilprodukt så kunde jag inte låta bli att plocka på mig för ett tag, för det ger alltid lite roliga reaktioner hos människor som inte har någon koll på läkemedel. Fick jättefina Ritalin-pennor från Novartis bland annat. Jag fick även en väldigt snygg penna från Valdoxan…

Men här var en penna jag aldrig kommer använda, Xerclear, vad sjutton är det? Måste vara någon ny antipsykosmedicin som jag aldrig ens hört om, vad märkligt… Så jag googlade och det var ett medel mot munherpes. Coolhetsfaktor noll, de pennorna kommer jag aldrig använda…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: