Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Syntetisk saft…

strawberry-221x560Dricker syntetiska Fun Lights jordgubbssaft innan jag ska gå och lägga mig eftersom den inte innehåller några kalorier och då tror jag att jag kan dricka den istället för vatten, eftersom det känns liksom fattigt att dricka vatten.

Samtidigt funderar jag på om Önos betydligt godare jordgubbssaft verkligen smakar som hemlagad som de påstår i reklamen. Jag påminns lite om scenen i den första Matrix-filmen efter att Neo har vaknat upp och de diskuterar om han ätit kyckling och hur maskinerna kunde veta smaken på kyckling, för Neo han har ju aldrig ätit kyckling, han har bara trott att han har gjort det…

Och jag har aldrig druckit hemmagjord jordgubbssaft.

Jag tror bara den smakar som Önos eftersom de påstår det och jag är övertygad om att Fun Light smakar syntetiskt eftersom den inte innehåller ett spår av jordgubbar på innehållsförteckningen.

Det känns dock postmodernistiskt på något sätt, i synnerhet att de har lagt dit texten ”naturliga färger”. Jag vet inte vad en onaturlig färg är i sammanhanget eftersom allt annat är fejk så vore väl möjligen ”trovärdiga färger” mer korrekt… Alla färger inom det subtraktiva färgsystemet är väl naturliga? Och varför är något per default bra för att det är naturligt, uran är också helt naturligt men det kommer ta livet av dig.

Vi säger god natt där…

Och jag lovar, det var inget annat i den där saften.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: