Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Find the six keystone to access vampire asterisk in Bravely Default

20140119-223744.jpg
Want to access the vampire job in the Final Fantasy clone Bravely Default on Nintendo 3DS? You need six keystone to get in to the castle where you can defeat Lord DeRosso. First you have to slay six dragons but they are a bit tricky to find (and you can take ‘em down in what order you like).

I have marked on the map where you can find the dragons. I only find the map on Japanese sites so this is the reason why I am writing in English. Good luck with defeating the dragons and Lord DeRosso, for me I didn’t manage to kill him before my second try, but now I have the vampire asterisk.

2 kommentarer till Find the six keystone to access vampire asterisk in Bravely Default

  • Henrik D. Ragnevi skriver:

    You’re welcome…

  • Arcanis skriver:

    > I only find the map on Japanese sites so this is the reason why I am writing in English.

    Thanks ! I wasn’t able to find Earth & Light keystones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: