Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Surface Pro 2

Pro2_type_purple_cam8_posJag trodde aldrig jag skulle säga det, men för första gången på en väldigt lång tid så har Microsoft gjort något som retar vill-ha-genen i mig. Det handlar om Surface Pro 2, som har samma kapacitet som en bärbar PC, fast snyggare förpackat, med ett schysstare tangentbord och en HD-upplöst pekskärm med en tryckkänslig penna och eftersom du kan köra alla program som fungerar på en vanlig dator (Surface Pro 2 är bestyckad med en Intel Core 5 processor) på den kan du använda den exempelvis direkt i Adobe Illustrator. Det är mer som en hybrid mellan surfplatta och bärbar dator och jag vill faktiskt ha en, trots att den kör Windows…

Men vill-ha-genen går inte igång på vad som helst, modellen med 8 GB Ram och 256 GB SSD hårddisk kostar strax över 12000:- med tangentbordet, men då får du ca: 8 timmars batteritid och kommer ha den coolaste surfplattan på tåget eller flyget det närmaste året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: