Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Morrissey släppte sin nya bok Autobiography i Göteborg

morrissey_autobiographyKön var enorm, många började köa redan igår. Redan vid halv tolv hade den första zonen fyllts och den andra var på god väg att fyllas. Det fanns inte på kartan att jag skulle vänta så länge på att få ett ex av boken Autobiography signerat av guden och tidigare The Smiths sångaren Morrissey himself, hur gärna jag än skulle velat ha haft en och dessutom få se honom på nära håll.

Dessutom hade jag annat att göra inför manifestationen om barns särskilda behov. Däremot kunde jag ju inte vänta på att få läsa boken och mycket riktigt så gick den att hitta på piratebay att tanka hem som .epub. Jag försökte faktiskt att köpa den från Penguin i UK direkt men de vägrade ta mot kunder utanför UK, vilket förutom är usel service förmodligen också är ett brott mot EU:s regler om fri rörlighet för varor och tjänster.

Du kan naturligtvis inte tvinga ett företag att skicka varor till Sverige (eller hur ska lagen tolkas?) men att tillhandahålla en e-bok borde ju betraktas som en tjänst och då borde de ju inte kunna neka kunder utanför UK att köpa den utan att bryta mot lagen. Så egentligen är det bokförlaget själva som förlorar fem pund på att de inte vill sälja den, deras förlust men samtidigt begår de ett större lagbrott än de som delar ut boken via fildelningssidor.

Okej, den är inte signerad, jag fick aldrig möta Morrissey men jag får läsa om denne artists liv som alltid hållit sin integritet högt. Alltid något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: