Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kavaj från J Lindberg

jlindberg_kavaj_usaJag gillade hur mönstret på insidan av kavajen fångades upp i näsduken och hur sömmen i knapphålet har samma färg som knapparna i kavajen. Annars så känns J Lindberg precis som många andra svenska märken som om de har haft sin storhetstid. Många märken dyker upp en period, blir omskrivna och sedan dör hypen. Whyred, Velour, Koppartrans är väl ganska nya exempel, men ni kan säkert komma på fler. Koppartrans säljs förövrigt i stora partier på Lager 157, det känns som en begravningsplats när ett märke sedan länge inte passar in på NK Trend eller Solo.

Nåväl, så illa har det inte gått för J Lindberg som märke än, även om de sparkat grundaren Joakim Lindberg som istället arbetar vidare med BLK Denim, är det ganska längesedan du såg något från dem sim väckte vill ha-känslor eller ens någon reklamkampanj som jag kommer ihåg. Men jag gillade den här kavajen, att jag redan har fyra grå kavajer i olika nyanser i garderoben har mindre betydelse då. Kanske är min garderob den verkliga sista anhalten för kläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: