Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sven Wollter läser upp min 5 år gamla historia

SKMBT_C22013091217020Jag gick genom ett av skåpen på jobbet och hittade en skiva från konstutställningen En särskild utställning om särskilda vuxna, där jag hade skrivit en text som skulle ligga till grund för inspiration för målningarna. Tyvärr fick vi inte möjlighet att visa den på biblioteket i Göteborg som vi arbetade hårt på, har jag sett den på andra platser runt om i landet. En sak som gjordes under projektet var att låta Sven Wollter och Suzanne Reuter läsa in de vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar skrivit.

Min text är fem år gammal, men det slår mig att den håller fortfarande och den blir inte sämre av att Wollter hjälper till att dramaturgisera den ytterligare. Lyssna själv:

Straffet som aldrig ville ta slut.

3 kommentarer till Sven Wollter läser upp min 5 år gamla historia

  • Henrik D. Ragnevi skriver:

    Det är Sven Wollter som berättar, jag har inte samma djupa basröst. =)

  • Kerstin Andersson skriver:

    Tårarna rinner och jag fryser efter att hört din historia. Så bra du är på att berätta Henrik, Tack

  • Pemer skriver:

    Grymt bra text. Och så höra den läsas upp av den rösten… Ojojoj…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: