Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

E-boksläsare med färg

_mg_8187_1200ruPocketbook har släppt en läsplatta med färg. Den är baserad på E ink Triton Technology som klarar 4096 färger och är lika behaglig att läsa på som på ett papper. Skärmen är på 8″, den väger 300 gram och klarar en hel uppsjö med filformat. (PDF, PDF DRM, EPUB, EPUB DRM, DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM/HTML) Och nej, jag har ingen aning om vad flera av vad de där formaten ens innebär…

Att läsa på en TFT-skärm (som ipad och mobiler använder) är inte speciellt bekvämt för ögonen, jag orkar bara läsa kortare dokument och de fungerar inget vidare i solljus, vilket denna gör. Nu är ju 4096 färger långt från vad dessa skärmar erbjuder eller ens vad ett dåligt dagstidningstryck på billigaste möjligaste papper kan återge, så något hot mot glassiga modemagasin lär inte Pocketbook Color Lux bli. Men jag skulle inte tacka nej till en…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: