Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vad gör ett SIUS?

Den frågan och många andra är Mikael Lövbacka berädda att svara på den 4:e september klockan 18:00–20:00 kommer Mikael Lövbacka som arbetar som SIUS-konsulent på Arbetsförmedlingen och berättar vad yrket innebär, hur det skiljer sig från en vanlig handläggare och hur de kan finnas med som stöd för personer med funktionsnedsättningar i att både hitta, få och behålla ett arbete.

 

Välkommen till en intressant kväll.

 

Föreläsningen är öppen både för samtliga medlemmar inom Attention i Västra Götaland och Halland.

 

Jag tänkte bara tipsa om denna föreläsning, för inkludering i grundskolan kan diskuteras om det är till nytta eller inte. Men jag är övertygad om att inkludering på arbetsmarknaden är det bästa sättet att bryta fördomar och ge personer med NPF ett självständigt liv. Även de som inte är medlemmar i föreningen är välkomna eftersom detta är en så viktig fråga.

3 kommentarer till Vad gör ett SIUS?

 • Sagar skriver:

  me encantan esos monstruillos! aunque mis favoritos son los que llevan bufanda, están muy graciosos!la verdad es que ya hace un tiempo que sigo &qsuu;vidademonutrto&qoot; y tengo que agradecerle el haber sido de mis primeros seguidores, que siempre hace mucha ilusión!

 • Henrik D. Ragnevi skriver:

  Jag lägger in din blogg. Ja, det är ett ämne som jag berör och försöker skriva mer seriöst om. Men sedan skriver jag en del saker som mest är ”trams”, typ alla inlägg från Instagram om öl jag druckit och kläder jag gillar eller köpt, och ibland vad jag spelar för TV-spel. Det är ju jättebra att du kan koppla instagram till din blogg, men du kan välja om det ska gå ut på twitter eller på facebook från Instagram, men på bloggen hamnar allt. =)

 • Hejsan, Din blogg har kommit upp i en sökning efter bloggar förknippade med psykisk ohälsa vilket får mig att anta att psykisk ohälsa är något som du skriver om regelbundet i din blogg. Jag driver själv en blogg om psykisk ohälsa och har i min blogg startat upp ett projekt för att få fler människor att prata öppet om sina erfarenheter med psykisk ohälsa.
  Psykisk ohälsa är fortfarande ett tabubelagt ämne med många fördomar.
  Genom att bryta tabun kan vi öka kunskap och där med även minska fördomar. Vill du vara med i eller veta mer om mitt projekt ”Modiga Människor” Skriv ett mail till Polyhymnia__@hotmail.com
  Mvh Sara Modigh http://saramodigh.bloggplatsen.se/kategori/239159-modiga-manniskor/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: