Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hur det fungerar i Göteborg…

g-psykiatri_0Jag får ofta höra hur illa psykiatrin fungerar i Stockholm, inte minst att personer får utredningar men ingen hjälp efteråt. Detta måste ju vara problematiskt, inte minst för er landstingspolitiker i Stockholm.
I Göteborg har vi löst det här problemet. Regionen ger så minimal vägledning de kan, hittar den ondsinte vårdtagaren på egen hand ändå var denne ska vända sig är det omöjligt att få en utredning, ja om du inte kan muta dig in och betala för både din utredning och vård själv.
Och om du aldrig fått någon hjälp innan, varför ska du ha det nu?
Studiebesök kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: