Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ny diet?

stoltallrikDet skrivs fruktansvärt mycket om dieter, så jag tänkte jag skulle berätta om min egen. Jag kallar den för Ät mindre – gå ned i vikt. Denna revolutionerande teori bygger på att du helt enkelt får i dig färre kalorier än du förbrukar per dag. Den är dessutom enkel att följa, du äter bara mindre och helst inte det som är onyttigt.

– En enkel sak är att inte äta kaffebröd och kakor till varje fika, säger Henrik Ragnevi som gått ned över 10 kilo på att följa dieten.

– Förr tänkte jag inte så mycket på att jag åt kaffebröd flera gånger om dagen, det fanns kvar efter varje möte. Men sedan vi flyttade till nya lokaler så köper vi sällan kaffebröd eller kakor.

Men är inte träning och vardagsmotion viktigt?

– Det är inget jag tänker på, ska jag kortare sträckor inom Göteborg centrum så brukar jag gå, det går ändå oftare snabbare än att ta spårvagnen. Tyvärr är det lite för långt mellan Guldheden och kontoret, sedan är väl inte vägen den roligaste heller. Att inte ha skrivaren i samma rum gör att du inte blir helt stillasittande. Men att gå och träna på gym är inget för mig…

Henrik kommer nu att skriva en bok på metoden, med tanke på alla andra böcker inom ämnet så blir det säkert en succé…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: