Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Gilette Fusion ProGlide Styler

gilette_fusionstylerMöjligt att den kan fungera som skäggtrimmer med tanke på prisklassen, men att en rakapparat för under 200 spänn skulle göra ett hyggligt arbete tvivlar jag starkt på. En maskin under 1500:- kommer inte i närheten av mitt ansikte. Gilette gör otroligt bra rakblad för våtrakning som är helt i klass med japanska Feather, fem blad kostar en femtiolapp på NK. Deras rakhyvel Mach 3 var också perfekt om våtrakning är för tidskrävande. Men efter det verkar de helt tappat spåret och den ena märkliga produkt efter den andra har kommit ut från dem.

Någon som kommit på vad du ska ha den lilla rakhyveln ovanpå bladet till? Vem har efterfrågat en rakhyvel med inbyggd vibrator? Fast det senare kan ju ge en viss antydning till varför ovanstående produkt mer låter som ett glidmedel. (Och nu tänkte jag göra ett opassande inlägg om att nästa produkt från Gilette kunde vara en 2-1 kombination av glidmedel och rakkräm, men det låter jag bli, eller vänta jag tror jag gjorde det ändå, sorry…) Hur kan någon marknadsavdelning i världen tycka att Gilette Fusion ProGlide Fusion Styler var ett bra namn? För att inte tala om deras rakhyvlar för kvinnor som fick namnet Venus…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: