Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Designa ditt eget skal till Samsung

designa eget samsung-skal

Nu kan du äntligen designa ett eget skal till din telefon från Samsung, på Samsung Coverup. Den enda synpunkten jag har är att de tar 199:- för ett skal och du har ingen aning om hur kvaliteten är. De borde skicka ut dem gratis som reklam för att få folk att köpa deras mobiler, samt som kompensation till alla som köpt en och behövt stå ut med Samsungs tråkiga skal medan alla iphone-ägare haft en uppsjö att välja på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: