Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Beställt två Stetson Adin

stetson_adinJag vet inte varför Stetson slutat att tillverka modellen Adin, deras gubbkeps med vaxat bommulstyg som snabbt har blivit min favorit. Jag har under våren mer eller mindre levt med den på mig. Så jag tänkte att det är lika bra att köpa en till, eftersom jag har en tendens att tappa bort ett par stycken varje år. Nej då, det beror inte på min adhd, det har Försäkringskassan fastslagit… Jag tappar bara bort gubbkepsar för 500:- för att det är så himla roligt.

Hur som helst, jag upptäckte att Stetson slutat att tillverka modellen Adin, vilket är smått obegripligt eftersom jag tycker det är deras snyggaste modell, men jag hittade en återförsäljare på ebay från England som sålde kepsen för 50£. Så nu har jag beställt en olivfärgad (som på bilden ovan) och en svart. Den förra kepsen beställde jag från Heppo, men de har blivit uppköpta och den nya butiken säljer bara skor.

Kan ju verka lite galet att beställa två stycken nästan likadana, men jag gillar verkligen den här modellen och en stor fördel är att den stöter bort vatten, vilket inte är en nackdel i Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: