Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kill Bill?

trueblood0601True Blood är tillbaks, antingen som nedladdning eller på HBO Nordic. Och ja, den dagen som HBO Nordic finns på Playstation 3 eller på min Boxee så kommer jag att skaffa ett abonnemang, men att bara kunna se programmen textade på min Samsungs 5.5″ lilla skärm är inte speciellt upphetsande och ansluter jag den till TV:n med HDMI så fungerar inte undertexterna alls, så då tankar jag hellre hem den och kollar med engelska undertexter. Men det var en parentes…

True Blood är i alla fall tillbaks och denna gång utan den erkände producenten Alan Ball, och efter den extremt splittrade säsong fem (är det någon som ens under säsongens gång förstod vad som var huvudtråden?), tar de vid där det slutade och det märks inte så mycket att Ball lämnat rodret. Bill har druckit av Liliths blod och dött och återuppstått som någon form av monster. Men det var naturligtvis inte slutet för en av huvudkaraktärerna. Utan Bill återuppstår och påstår att han är sig själv, men är nu någon form av supervampyr med ännu fler övernaturliga krafter… Vid ett tillfälle försöker han att döda Eric, men vad som är intressant är att Sookie försöker att stakea honom för att rädda Eric. För de som tillhört team Eric för att den svenske vikingen porträtterad av Alexander Skarsgård är betydligt sexigare än den triste och formelle Bill var hennes agerande en seger… Sedan att det är en fenomenalt stark scen gör inte saken sämre. Jag var tvungen att backa och se den igen…

Men jag hoppas på en mer tätare och mindre splittrad säsong denna gång där de inte försöker att hålla så många trådar ute. Inte för att jag inte klarar av att hålla reda på alla parallella handlingar, men eftersom serien normalt bara ligger på tolv avsnitt per säsong blir det alltför ytligt om de försöker trycka in för mycket, säsong hade kunnat haft dubbla antalet utan problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: