Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

En schysst läsplatta

10243285Om du liksom de flesta svenskar inte skaffat en läsplatta för böcker kan du börja fundera över det nu. Kobo Aura HD erbjuder förutom högst upplösning bland läsplattorna idag, en upplyst skärm som inte riktar ljuset mot ögonen, samma teknik som Amazons Kindle paper white använder sig av, men till skillnad från den sistnämnda så klarar den av att läsa epub-formatet så du kan låna böcker på biblioteket. Tyvärr klarar e-bläcket bara av att visa svartvita sidor, men den nya skärmtekniken gör att sidorna ser vita ut och inte grå men den stora fördelen är att du kan läsa i svag belysning eller i mörkret utan problem.

Att det är den första e-läsaren som inte har en design som ser ut som något Apple skulle ha gjort 1989 är också en klar fördel, själv föll jag för den här bruna modellen men den finns även i svart eller vitt. Prislappen är dock ganska så hög, den ligger på 170 dollar i USA om du har vägarna förbi då Kobo inte skickar över Atlanten, eller 170 euro om du beställer från exempelvis Tyskland. Det finns ingen återförsäljare i Sverige…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: