Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag kom beställningen från Banana Republic

cn6154486

Jag måste säga att de är verkligen snabba med att skicka varorna från sin brittiska webbsite, jag gjorde beställningen under helgen och redan idag levererade DHL ett paket hem till mig. Och jag kunde inte låta bli att köpa följande, en grå gubbkeps med mindre rutmönster i tyget. Det är alltid svårt att köpa sådana från större kedjor, eftersom passform och storlek kan variera så mycket. Till exempel är även de minsta kepsarna från Zara för stora för mig, men den här satt riktigt bra.

cn6006935

Byxorna i Mad Men serien från Banana Republic i blågrå färg. Jag visste inte ifall det var samma färg som det var på kavajen som jag köpte för två veckor sedan när jag gjorde beställningen, det var det tyvärr inte men de var snygga ändå och hade bra passform. Jag får bära dem till en kakifärgad kavaj och skaffa ett par kakifärgade chinos att ha till den blågrå kavajen, för ton-i-ton känns inte så hett.

cn6078200

Jag hittade också ett riktigt schysst brunt bälte med vävda ytterkanter som känns som det största fyndet, endast 16.90£.  Ett riktigt stort plus nu hade varit att metallspännet inte är så stort att jag behöver ta av det i säkerhetskontrollerna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: