Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Kommentarer
Arkiv

Bojkotta Faux Fur

41364317ck_14_f

Vad är Faux för djurart tänkte jag, kanske är det någon form av får som jag inte hört talats om tidigare, men det visade sig vara ett syntetiskt fuskmaterial. Det borde klassas som falsk marknadsföring att kalla något för Faux Fur eftersom det egentligen är ”Fuskpäls” och att det inte går att se någon skillnad på internet och i synnerhet när ett plagg kostar åtskilliga tusen.

Om jag inte googlat på det innan hade jag ju trott att det var riktig päls. Bojkotta Faux Fur, hur många andra har blivit lurade?

Bilden är på en rock från Burberry som säljs på rean för 476 euro, vilket är en tredjedel av nypriset, då förväntar du dig att något ska ha dött för din skull, eller åtminstone att de kunde använda ull istället för syntetmaterial och skapa pälskragen.

7 kommentarer till Bojkotta Faux Fur

 • Maria Hästhov skriver:

  Inte helt uppenbart att du är ironisk här, då det faktiskt finns människor som vidrigt nog och på största allvar resonerar enligt ditt ironiska inlägg…

 • Emelie Larsson skriver:

  Fyfan säger jag bara! Vägrar bära eller sponsra äkta päls och den vidriga industrin. Sökte på vad Faux fur var och hamnade här.

 • Malin skriver:

  Tack för svar på vad Faux Fur är. Perfekt, då jag inte vill bära äkta päls!

 • anonym skriver:

  Du är ju helt sjuk i huvudet. Vem vill gå runt med äkta päls runt halsen? Vet du vad, ska jag inte ta och flå upp ditt skinn och bära det runt min hals? Ja hårstrån från din arm är ju så himla snyggt, jag kan gå runt i stan med en så snygg krage (krage gjord genom att jag först dödat dig).
  Fyfan säger jag bara.
  Väx upp. Inse att pälsindustrin är fel. Idiot.

  • Henrik D. Ragnevi skriver:

   Det är inte jag som hotar människor anonymt på nätet efter att jag inte förstått att ett inlägg är ironi…

 • Henrik D. Ragnevi skriver:

  Tja, jag blir mer mörkrädd när jag märker att det finns människor som uppenbarligen inte förstår när någon skämtar, men du är inte ensam. Beatrice Ask verkar också ha samma problem…

 • E.B skriver:

  Är du på riktigt eller? Du skulle tydligen vilja gå runt i päls som har tillhört ett djur som har fått genomgå fruktansvärd tortyr och mest troligt blivit levande flådd och som har fått växa upp i horribel miljö.
  Blir mörkrädd när jag finner att det finns idioter som du på denna planet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: