Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Inbjudan till workshop med företrädare för organisationer inom området psykisk ohälsa

tmp_1545734967

Socialstyrelsen tillsammans med Statens folkhälsoinstitut, TLV, Läkemedelsverket, TLV och SBU ordnar en gemensam workshop med mål att uppfylla regeringens uppdrag att utveckla den statliga kunskapsstyrningen för bästa möjliga insatser till patienter, brukare och närstående.

Syftet med workshopen är att ta del av våra erfarenheter för att kunna utveckla verksamheterna för att bättre kunna tillgodose behoven hos patienter, brukare och närstående och utveckla mer kunskap inom området psykisk ohälsa.

Det är väl i korthet vad som står i inbjudan, exakt hur det ska gå till framgår inte men jag antar att det ger sig.
Imorgon är det möte med Socialförsäkringsgruppen på NSPH, vilket jag tycker är en av de mest intresaanta frågorna att arbeta med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: