Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kavaj från Banana Republics Mad Men-serie

bananarepublicmadmen

Det var lite svårt att hitta rätt storlek när jag beställde från Banana Republic, för jag fick lite dubbla budskap om vad US42 och vad US44 motsvarar i EU-storlekar. Så jag beställde bägge två och nu vet jag att US42 motsvarar EU52 och US44 och EU54.

Banana Republic har svarat att de mottagit min retur, men däremot verkar de väldigt sena på att föra tillbaks pengarna till mitt konto.

2 kommentarer till Kavaj från Banana Republics Mad Men-serie

  • I as well as my buddies were actually studying the great tips and hints found on your site then immediately I got a terrible suspicion I never thanked the website owner for those tips. These people became certainly passionate to learn all of them and have now in reality been loving them. Many thanks for getting quite considerate and then for having such extraordinary topics most people are really desirous to be aware of. My personal honest regret for not saying thanks to sooner.

  • Pingback: Isabel Marant sneakers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: