Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Beställde ny väst från Scotch & soda

img_9150

Jag letade efter en brun väst, men det var inte det lättaste. Detta var det närmaste som jag kunde komma. Tyvärr är det nästan alltid så, du har en bild i huvudet vad du vill ha, men sedan går det inte att få tag på det. Denna väst från Scotch & soda från 6/5/4 som har butik på söder i Stockholm var nog det närmaste som jag kunde komma.

Scotch & soda är i motsats till vad du kan tro inte något skotskt märke utan är ett märke från Amsterdam som fick ett uppsving 2001 när nya ägare tog över det 20 år gamla märket och bestämde sig för att förändra märkets inriktning. Jag handlar ganska mycket kläder på nätet för att utbudet är bättre, tyvärr kan det vara ett problem med storlekar, i synnerhet när du beställer från ett märke som du inte haft tidigare. Det där med att standardisera storlekarna inom EU verkar inte ha fungerat alls.

Det är bara att hoppas att den passar när den kommer med posten… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: