Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Årets majblomma, ljusblå och lila…

Köpte en majblomma idag fast jag aldrig brukar göra det, okej det har hänt, någon gång, men jag tycker det är lite svennigt, men solen sken ute och jag var på bra humör.
Det var två unga killar som sålde och så frågar de vem jag vill köpa av och välja ut en av dem kändes taskigt så de fick dra lott, inte för att jag vet om slumpen är mer rättvis men kom inte på någon annan lösning och den där pinsen att fästa på kavajen kostar ändå 60 kronor och jag brukar bara använda dem max maj ut, så att köpa två kändes lite väl mycket… Men sedan hade ingen av dem någon växel på sig då jag tydligen var deras första kund och de hade glömt att tänka på det.
Vilket jag i och för sig själv alltid glömmer bort på mässor, liksom det där f-rbannade kvittohäftet… Bokhandeln på hörnet fick bli räddningen och de växlade så att ena killen fick lite växelpengar…
Årets färg är blå och lila, tycker bättre om den än fjolårets, vad tycker ni andra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: