Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Drömmer om ett fiktivt Göteborg från 1950-talet?

Jag skulle rösta på det parti i kommunalvalet som sa: ”Vi vill göra Göteborg till Nordens huvudstad.” Och som menade det… Men istället så har vi en uppsättning trötta politiker och lika lessa tjänstemän som sitter och drömmer om ett fiktivt Göteborg från 1950-talet, där krogarna inte ska ha öppet för sent så att göteborgar’n orkar gå upp till varvet på morgonen.
Och när du väl insett det så förstår du varför det inte sker någon ordentlig utveckling av den här stan…

Vi bygger biltullar istället för centrala bostäder… 

Världens dyraste tågtunnel planeras under staden för att människor ska åka förbi Göteborg, istället för att få dem att stanna i Göteborg. 

Istället för att försöka få hit en del storstadsturister som kräver ett schysst uteliv, vill man att pubarna ska stänga vid två.
Nej, Göteborg ska tydligen bara locka barnfamiljer med Liseberg.

Vi har världens bästa läge, men vi utnyttjar det inte medan politiker och tjänstemän fortsätter att drömma om femtiotalet så kommer resten av världen gå om oss. Men det är väl också det de vill…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: