Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Kingdoms of Amalur: Reckoning
Detta måste vara ett av de mest förbisedda spelen förra året och recensionerna är väldigt varierande, en del recensenter höjer det till skyarna medan andra sågar det vid fotknölarna.
Nästan alla negativa recensenter klagar på handlingen och att de lånat för mycket från andra spel, men ärligt talat, varför uppfinna hjulet igen? Och jämfört med det extremt hypade Diablo III är ju historien (för att inte tala om röstskådespelarna) ett mästerverk. Nej, det är inte lika bra som Skyrim men det slår åtminstone bägge Final Fantasy 13 versionerna som släppts till PS3 när det kommer till RPG.
I början av spelet så får du reda på att du har kommit tillbaks från de döda och du har inget öde som styr över dig. Du får utforma din karaktär hur du vill, men du är sedan ganska fri att använda vilka vapen som helst oavsett vilken klass du väljer.
Spelet är väldigt fritt, men en stor nackdel är att din karaktär inte kan hoppa. Så om du tyckte att karaktären i Skyrim klättrade sämre än en femåring, tja, här kan du inte klättra alls. Annars kan du röra dig fritt över en ganska så stor värld och välja mellan en massa olika uppdrag. Just många av uppdragen känns lite enformiga, det är ganska många hämta föremål A och transportera till plats B.
Grafiken är enligt mig betydligt bättre än Skyrim som faktiskt är ganska grått och kargt och har en del usla texturer på sina ställen. Den här världen är mer varm och inbjudande och för mer tankarna till Zelda. Spelet reas ut nästan överallt, men det är verkligen inte dåligt, så låt inte priset på 79:- avskräcka. Snarare känner jag mig som en idiot som la 499:- på Diablo III som varade i ungefär en vecka.

En kommentar till Idag spelar jag:

 • Anonymous skriver:

  Тhese online gameѕ genuinеly dо not but suрply
  entеrtaіnment; kids will Want tο proceed their entertаinment Know.
  The hаs bеen senіor high motivе to
  rеѕiduаl thе disѕimilar x’s.

  My web-site … game

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: