Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Tur att spammarna litar på Google

Det är tur att spammarna har en sådan övertro på Google translate och så usla kunskaper i svenska språket, men den här var lite ny med att de har ett paket och de har anv’n. Annars brukar jag bara få information om att jag har vunnit på diverse lotterier. Fast du kan ju alltid skratta åt språkbruket:

Dear Sir/Madam, OM du har fått detta meddelande innan PLEASE VI BEHÖVER DIN snabbt svar I ANDRA FÖR OSS ATT bekräfta dina uppgifter. Mitt namn är Miss Yassin Sowe, jag är i sändning enheten DHL kontor USA, är ditt paket på mitt skrivbord, jag riktade att kontakta dig för ditt paket hos oss här i DHL kontor Los Angeles, Detta paket har varit här en tid utan bekräftelse, vi beslutar att använda säkerhet kvicksilver kontroller för att hämta din e-postadress i bipacksedeln i andra för oss att kontakta dig, tror vi detta värdefulla objekt måste vara mycket användbart för dig det är därför vi nu kontakta dig.
vi vilja att du svara tillbaka till oss med dina fullständiga namn, adress, telefonnummer, bifoga ID-kort, passfoto, så snart vi får den här informationen vi omedelbart skickar dina objekt till dig med de strömavtagare detaljer.
Snabbt komma tillbaka till mig bara genom min nedan e-post
Tack,
Yassin Sowe

En kommentar till Tur att spammarna litar på Google

  • Mats R skriver:

    Helt underbar översättning av google translate, förstår att du inte bara skickade pass och id-kort, utan även kreditkort, körkort (du tog väl snabbkurs för att få ett att skicka iväg), kontonr till bank samt bankdosa med tillhörande inloggningslösen o.s.v.

    Det blev morgonens första leende då jag läste översättningen, underbart att det finns människor som inte bara tror man är totalt blåst, utan även blåögd och extremt läskunnig då det inte var det lättaste att förstå vad dom egentligen menar med texten 🙂

    M.v.h. Mats R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: