Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Var är växthuseffekten?

Nu kommer det inte verka som om jag gör annat än att shoppa, men jag tog en tur förbi NK då jag inte varit där på länge. Det var ganska utplockat på rean (vilket inte är konstigt eftersom den börjar direkt efter nyår på NK och har hållit på över en månad) men jag hittade en skotskrutig tunn halsduk från Alexander McQueen som kommer göra sig bra längre fram till våren (den numera avlidne skotske designern, som tog livet av sig efter att förlorat sin mamma i cancer tillhörde klanen McQueen på riktigt och det är också det mönstret som syns på halsduken och det återkom i många fall i hans arbete) och en mörkblå gubbkeps i manchester från Ralp Lauren som kommer att passa bra till min mörkblå ullrock från Hugo Boss. Så kan växthuseffekten eller våren slå till nu så jag kan använda kläderna? Just nu är det lite för kallt. Tack på förhand…

En kommentar till Var är växthuseffekten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: