Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Philips Fidelio

Philips Fidelio P9 Eftersom jag bytt mobil så fungerar inte de tidigare ljudlösningar jag haft till min iphone. Eller de hade inte fungerat ändå eftersom Apple bytt kontakt.
Jag har testat en hel del olika ljudlösningar som bygger på Bluetooth, men aldrig blivit riktigt imponerad – inte förrän nu. Ljudet är faktiskt riktigt bra.
Min mobil hittar högtalarna direkt och du kan befinna dig en bra bit från högtalaren utan att de tappar kontakten med varandra.
Tanken med P9 är att du ska kunna ta med den och den kommer inklädd i ett läderfodral som också stänger ned högtalaren när du stänger den. Musiken stängs också av vid inkommande samtal, dessa förs inte heller ut genom högtalaren.
Det är en tung och massiv pjäs, kanske lite i tyngsta laget för att bara bära med sig. Men om du packar med den i en resväska så blir den ett perfekt sällskap på förfesten på hotellrummet. Ytterligare en trevlig funktion är att den har upp till 8 timmars speltid och du kan dessutom ladda din enhet med kvarvarande kräm från högtalarens inbyggda batteri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: