Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hjärnmodell i miniatyr från ebay


Jag känner mig ungefär lika normal som ”skelettkvinnan” efter att monterat ihop dagens fynd från Ebay, ett pussel på 31 bitar föreställande den mänskliga hjärnan. Men jag läser faktiskt en kurs i Neuropsykologi som handlar till stor del om hjärnans anatomi vid Göteborgs universitet…

Det är kanske inte den lättaste kurs jag gett mig in på och jag ska långt från påstå att jag lärt mig hela hjärnans anatomi med dess krångliga namn, men jag lyckades att montera ihop hjärnan utan att följa några bruksanvisningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: