Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vad jag också gillade från H&M:s Martin Margiela-kollektion

Jag tänkte också lista lite andra plagg som jag gillade, men som jag vet att jag aldrig skulle använda mer än ett par gånger.


Vem vill inte ha en fuskpäls som gör att du ser ut som något mellanting mellan en övervintrad rockstjärna och rysk hallick. Kul, men knappast användbart om du inte är på rätt humör. Då känns 2499:- lite bortkastat.


Jag gillade verkligen den här väskan som ser ut som ett gitarrfodral i läder, men mer som idé än något som jag skulle kunna bära själv och jag har inte ekonomi att lägga 2999:- på en väska nu.


Dessa bootsen kollade jag på först, men jag är tveksamt inställd till H&M:s skoproduktion och då vill jag inte lägga 1999:- på ett par skor som kan vara sönder om ett par månader (även märken som Tiger undviker jag, en bra tumregel är att hålla sig till det som märket producerar bäst och är mest känt för), trots lädersulan. I det här klimatet innebär förörvigt lädersula att du måste sula om dem direkt hos skomakare.

Den kamelfärgade rocken i butiken har en krage, som möjligen är avtagbar men passformen kändes fel, för trång upptill och för vid nedtill, men ullen var otroligt mjuk. Kostar 1999:- för den med annan kroppshydda än mig.

Denna gillade jag, inte bara för att den är rutig och ser ut som något Two face i Batman skulle ha på sig då det ser ut som om de sytt ihop två överrockar, den ska dock inte knäppas som de gjort på bilden i mitt tycke. Tyvärr fanns den inte i min storlek, jag skulle velat ha provat en storlek mindre för att se hur den satt. Priset låg på 1499:-.

En kommentar till Vad jag också gillade från H&M:s Martin Margiela-kollektion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: