Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Martin Margiela och James Dean

Nu kommer Thomaz Ransmyr att döda mig, jag brukar aldrig handla på H&M men jag var i behov av ett par pyjamasbyxor och nya strumpor och hade vägarna förbi. Dock hittade jag också något annat, jag besitter nämligen den unika förmågan att jag kan shoppa i stort sett överallt… Om det är en förmåga eller en förbannelse tvivlar jag dock över när kreditkortsräkningen dimper ner…

Martin Margiela har aldrig varit ett namn som jag lagt på minnet, så jag brydde mig inte så mycket om H&M:s nya samarbete med Maison Martin Margiela, som startade 1988. Även om jag nästan köpt något varje år från H&M:s sammarbeten har det mest handlat om assessorer och det mesta har sällan varit min stil och stå och köa är inte riktigt heller min grej. Jag brukar förövrigt säga att det finns två typer av människor, de som står i kö och de som går före i kön och vilken grupp vill du tillhöra? Även om jag är övertygad om att dessa designersamarbeten har höjt H&M:s status, så har också elitisten i mig rynkat på näsan och tänkt att det är fortfarande massproducerat och H&M och det finns få saker om stör mig som när någon annan har ett likadant plagg som jag har på mig…
Martin Margiela är i alla fall en belgisk designer som studerade samtidigt som de smått legendariska Antwerpen six. Belgiskt mode tillhör knappast vanligheterna på dessa norra breddgrader, ibland hittar jag något plagg från Raf Simons, men han känns inte lika hypad längre.
Maison Martin Margielas kollektion för H&M består mestadels av att de har återutgett tidigare plagg med informationslappar vilken kollektionen plagget kommer från. Kollektionen har också beskrivits som H&M:s mest svåråtkomliga kollektion och den verkar inte blivit någon succé för det fanns gott om plagg kvar i butiken flera dagar efter att de släppts. Dagens inköp blev i alla fall följande:


En enklare kavaj i ull, väldigt minimalistisk, bland annat saknar den knappar. 1299:-. Var ursprungligen med i Maison Martin Margielas vår och sommarkollektion 2008.

En vit t-shirt i bomull med tryck på James Dean för 149:-, ett givet köp.

Jag har ingen aning om hur många som eventuellt skadats i processen, men som jag brukar säga;
”Jag tycker att världen ska gå under med stil.”

En kommentar till Martin Margiela och James Dean

  • Gertrude skriver:

    Mehabalar Eda hanım yine çok güzel bir kampanyayla kaeÄÄımızdasűnŸ±z.hrdiye çok güzel.gelelim sorumuzun cevabınaSamsung S2 2GB MP3 Player çakıl taÅŸlarından esinlenmiÅŸtir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: