Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Freaks on heavy metal

Idag letade jag genom mina CD-skivor, det kändes verkligen retro för plötsligt kom jag på mig att jag inte mindes på vilka skivor vissa låtar fanns med på. Det beror nog inte på begynnande demens utan på Spotify.
Det jag letade efter var den gamla svenska gruppen Violets debut-CD ”Freaks on heavy metal” (en ganska förvirrande titel, men kan också vara en vad referens till Killing of a flashboy) från 1999. Trots tydliga brittiska influenser från bland annat härhemma husbandet Suede, ett omslag designat av Acne och ett par starka spår gjorde de aldrig något större intryck på den svenska musikscenen.
Jag hittade en promo-CD och utgick från att det var den jag letade efter, men nej där fanns inte låten med. En till tur bland CD-skivorna hittade jag skivan. Jag sitter just nu och lyssnar på ”Old School”, jo då den fanns på Spotify men jag mindes inte riktigt titeln och det finns en del grupper som kallar sig för Violet…

Jag vet inte vad som hände med Violet, några fler skivor blev det aldrig. Förmodligen dog ambitionen ihop med brittpopen som i slutet av förra århundradet drog sina sista dödsandetag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: