Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag har insett att jag aldrig kommer kunna byta dator. Jag sitter fortfarande på en Mac mini från 2009, som jag försökt att hotta upp genom att installera 8 gigabyte ram, vilket kräver att du har fingrar som en kinesisk barnarbetare. Själv råkade jag dra av bluetooth-antennen första gången, men jag fick öppnat och fixat det…
Anledningen till att jag inte kommer kunna byta dator är för att jag har nämligen lyckats med konststycket att installera e-legitimation på den. Vilket är i det närmaste mission impossible om du använder mac. Jag har försökt göra om detta konststycke på två andra macar och fullständigt gått bet bland det ena obegripliga felmeddelandet efter det andra.
Men på min tre år gamla mac så fortsätter e-legitimationen att fungera, så vid de få tillfällen jag behöver besöka de sidor som envisas med att använda sig den usla tjänst får jag dras med en tre år gammal burk.

Jepp, jag vet. Dagens ilandsproblem…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: