Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Diablo 3
Jag skrev på min Facebook-status bara ett par dagar efter att jag köpt spelet att isometrisk betraktningsvinkel och monotont frenetiskt klickande har aldrig varit roligare angående Diablo 3. Det är säkert sant, men det blev fort väldigt repetitivt och efter en vecka är inte min entusiasm lika stor och Diablo 3 känns som ett enda antiklimax.
Spelet är inte heller speciellt stort och det tog mig mindre än 24 timmar att spela genom det, då har jag inte ens försökt att rusa genom spelet utan jag har utforskat de flesta ytor noggrant i jakt på bättre vapen och utrustning. När jag tog kål på Diablo hade jag nått level 33 av 60. En del av spelens fans menar nu på att nu kan du spela om spelet i Nightmare mode, alltså samma historia men i ett svårare läge. Jag vet dock inte om jag tycker att spelet blir roligare bara för att jag ska klicka nio gånger istället för tre på en fiende innan denne dör och det enda målet är att nå level 60.
Jämfört med exempelvis Skyrim där jag hade klarat av alla större uppdrag på 120 timmar, men fortfarande hade mycket kvar att utforska och utveckla, och ja, jag ser verkligen fram mot den kommande expansionen och är inte det minsta avundsjuk på xbox-spelarna som fick den en månad innan alla andra.
Diablo 3 går naturligtvis inte att jämföra med Skyrim, det senare är betydligt djupare och betydligt mer ambitiöst (Diablos levlingssystem är skrattretande simpelt jämfört med det som Skyrim stoltserar med), men ändå är hypen kring Diablo 3 enorm. Recensenterna i Level gav spelet 9/10 och 10/10 och de brukar vara ganska restriktiva med höga betyg.
Nu menar jag inte att Diablo 3 är helt värdelöst, men hela underhållningsvärdet ligger i att idiotklicka på allt som rör sig och hoppas på att de droppar pengar och värdefulla vapen eller rustningar. Spelet är helt linjärt, det finns inga sidouppdrag och förutom att välja klass och kön kan du inte ens modifiera utseendet på din karaktär, mer än vilken rustning du bär. (Jo, du kan köpa färg och färga rustningen inne i spelet, jag har inte missat det.) Inte värt de 500:- som spelet kostade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: