Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Undrar hur många år jag måste jobba innan jag får en sån här:

Okej, jag vet att det finns en viss skepticism gentemot modehus som börjar tillverka klockor och att det ses som en form av sell-out, men fram tills jag får råd med en Bvlgari eller Rolex så kan jag leva med ovanstående urverk. Jag tycker nog faktiskt att det är en av de snyggaste klockor jag sett. Men sju papp är lite över min budget just nu…


Eller så får jag se till att jobba på samma ställe i 25 år. Helt sjukt förresten, hur mycket förändringsprocesser blir det på ett ställe om du har samma arbete i 25 år? Då borde man inte få en guldklocka utan ett nackskott…
Okej, jag har exempelvis varit ordförande för Attention i Göteborg i fem år nu och så länge har jag aldrig haft ett uppdrag, men eftersom det hela tiden utvecklas och händer nya saker så känns det inte monotont.

4 kommentarer till Undrar hur många år jag måste jobba innan jag får en sån här:

 • Anonymous skriver:

  In fact, they are asked not to hide behind the crisis and politics but of being exposed by exposing their ideas and their efforts to raise the crisis not only economic but also of people. access is denied to remote agent check the login account. You can also take it to a friend who knows about computers and let him look at it for you. mountain college library network

 • Anonymous skriver:

  Ideally this should involve hiring a research consultant with a great deal of experience in conducting and evaluating this type of market research. 15004 java machine virtual

 • Anonymous skriver:

  This method is used inside the structure, mainly where there are pipes protruding out through the slab. pp x emule. A person who has the spirit of adventure 12. picture reality virtual

 • Anonymous skriver:

  In addition, it is symmetry that establishes the balance and harmony in any design. But there is a probability that you will still end up experiencing some marginal pain during or after the procedure, which could make your hate the dentist for the ‘sadism., vpn protocols l2tp. All women are not equal. vpn error 807 pptp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: