Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Okej jag vill ha en…

Det kliar i mitt belöningscentrum, jag vill verkligen ha en ipad 3. Högre upplösning än HD lockar, jag ska deffinitivt satsa på en 64 GB modell denna gång, 16 GB fyllde jag rätt snabbt. Fast jag vet att du inte kan göra så mycket på den, ipad är bäst att läsa dokument på vilket är en stor fördel för du slipper skriva ut så mycket (och det är ju åtminstone bra för miljön, om du nu bryr dig om sådant), men att skriva annat än korta texter är direkt plågsamt. Den är dessutom väldigt bra om du behöver strukturera upp saker och den större skärmen ger en bättre översikt än vad en iphone ger.
Sedan finns det en uppsjö roliga spel till den och med tanke på den nya grafikprocessorn kommer det ju knappast att bli sämre, men det gör den egentligen bara till en väldigt dyr “game boy”.
Vill ha, vill ha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: