Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Noll koll, som vanligt…

Jag var inne i gamla CD specialisten som idag heter Rock house och som inte längre säljer CD-skivor utan t-tröjor, eftersom ingen köper skivor är det förmodligen mer lönsamt att sälja tröjor istället.
De säljer väldigt få officiella tröjor, men de har en del kul, jag hittade en tröja med omslaget till The Smiths Meet is murder som jag köpte.

Jag köpte också pocketboken Broder Daniel – When we were winning av Martin Norberg och Klas Ekman (förlaget har också haft den goda smaken att sätta brödtexten i en linjär), eftersom jag länge varit ett stort fan av dem och klassar dem som Sveriges näst bästa band och deras tredje skiva Forever kan mycket väl räddat mitt liv i alltför svåra stunder.
Killen bakom disken säger att den är bra men tillägger:
– Kolla inte på nakenbilderna i början av boken, de är alltför pinsamma…
Tydligen var han bandets gamle gitarrist.

Men jag är verkligen kass på att känna igen människor, min ansiktsigenkänningsförmåga är fullkomligt usel, det är inte ett kriterium men det är vanligt vid Asperger. Det underlättar inte heller när du som jag har ett arbete där du möter väldigt mycket människor.
I bästa fall kan du alltid skratta åt det.

Men det ska bli spännande läsning under julledigheten…

3 kommentarer till Noll koll, som vanligt…

  • Så kan det säkert vara för en del, men jag har faktiskt exceptionellt uselt ansiktsminne.

    • Lakesha skriver:

      #101 Jill: Thanks for your opinionon what you think it is worth, basically same as me. I do&;8#217nt mind the kitchen, have family in the business. We could fox that ugly kitchen straight away at little cost.

  • Anonymous skriver:

    Dock kan det ju också vara så att vi är så upptagna med vår egna vardag att vi glömmer bort att lägga märke till de människor som är runtom oss. Vi lägger helt enkelt vår koncentration på något annat. Är det så konstigt månne tro?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: